Å satse på favorittlaget ditt

Det å satse penger på laget ditt mens du nyter en kamp gjør at spenningen blir skrudd opp flere hakk. Å sitte på en sportspub sammen med andre fotballelskere, der alle bærer matchende drakter, er en episk opplevelse. Høydepunktene er utvilsomt når laget scorer mål og når kampslutt bekrefter at laget ditt har vunnet. Har du i tillegg satset penger på at laget i ditt hjerte kom til å vinne, er det prikken over i-en.

En seier smaker enda bedre hvis du i tillegg vinner penger på den. Forhåpentligvis er favorittlaget ditt et lag med oddsene på sin side. Er det dog ikke tilfelle, er det muligens mer penger å vinne dersom laget ditt mot alle odds skulle stikke av med seieren. Som de fleste vet er fotballkamper endeløst populært å satse penger på, og det er mye penger på spill. Selv den mest intense og spennende VM-finale kan bli enda mer uforglemmelig når kampen nærmer seg slutt, og du kommer stadig nærmere en god gevinst.

Har du erfaring med betting?

Enten betting er noe nytt for deg, eller er noe du har lang erfaring med, vil Unibet passe godt. Har du lyst å vinne penger er det absolutt på sin plass å registrere seg hos dem, dersom du ikke allerede har gjort det. Få tak i Bonus Kode Unibet og gi deg selv en sjanse til å vinne gode summer. Det er mye forskjellig som kan satses på i en fotballkamp. Foruten hvilket lag som vinner, er det mulig å tippe på antall gule og røde kort, antall hjørnespark, den nøyaktige stillingen og hvem som scorer mål, for å nevne noe.

Det går også an å spille kombispill, hvor du satser penger på ulike momenter i en kamp, på en og samme spillkupong. Mulighetene er mange, og betting er artig sport i seg selv. Kombinert med fotball, verdens beste idrett, er det uslåelig.

Dersom du er en del av en større gjeng på pub, og alle er med å satse penger, blir det hele en nokså begivenhetsrik affære. Sportsbarer og utesteder er de beste stedene å se fotballkamper på. Særlig når stedet har pyntet opp til ære for et av lagene. Da finnes det bannere, ballonger i de rette fargene og eventuelt flagg over alt, hvilket er med å skape den rette stemningen. I tillegg vises kampen på en stor skjerm, og det jubles og bues i begivenhetsrike øyeblikk. Drinkene går ned på høykant, og resten av verden stenges ute i 90 minutter.

Slikt blir det gode minner av. For mange er VM hvert fjerde år det aller største høydepunktet. Selv om det norske landslaget ikke har for vane å kvalifisere seg, hindrer det ikke at horder av fotballelskende nordmenn flokker seg sammen på de utallige sportsbarene rundt om i landet. Kanskje holder vi med et av nabolandene som har kommet seg gjennom kvaliken, eller kanskje har vi en forkjærlighet for et annet fotballandslag.

Fotball som høydepunkt

De som ikke har et favorittlag satser gjerne penger på laget de har best tro på, og holder derfor med det laget. Da betyr jubelen når det laget vinner at vedkommende har vunnet penger. Men selvfølgelig er det beste å se eget favorittlag vinne, det er tross alt hva det å være fotballsupporter handler om. Vi støtter lagene våre i tykt og tynt, deler smerten deres ved nederlag og føler lykke når de vinner.

Å ha troen på at laget ditt kommer til å vinne kan hjelpe deg med å ta en avgjørelse om hvorvidt du skal satse penger på dem. Selv om oddsen kanskje indikerer at de vil tape. Det hender jo i blant at et lag presterer langt over forventningene og slår et lag med langt bedre odds. Hvis da du som supporter har satset på ditt lag i ren lojalitet, og de vinner mot alle odds, kan du plutselig bli veldig rik.

Enkelte har en spesiell taktikk når det kommer til betting. De velger å vedde mot sitt eget lag, fordi da gjør det ikke så mye om de taper. Samtidig får de ikke noe gevinst hvis laget vinner, men det blir som et skår i gleden å regne, fordi laget deres vant jo tross alt. Og for de mest seriøse supporterne er nettopp det det viktigste. Mange sverger dog til å satse penger på eget favorittlag, for å dermed oppleve dobbel lykke når de vinner. Slik blir en tur til sportsbaren sammen med gutta enda bedre. Alt i alt er det å se live fotball på et utested et ukentlig høydepunkt for mange, uansett hva utfallet av kampen blir.