Gode fotballpuber i Oslo

Det sier seg selv at det er i hovedstaden vi finner flest fotballpuber her til lands. Utvalget der er stort, men la oss se på noen som virkelig er verdt en visitt. Kommer du utenbys fra finner du flere gode sportspuber midt i sentrum, med kort avstand fra de mest populære overnattingsstedene.

Disse er bare noen få eksempler på gode fotballpuber som Tigerstaden har å by på, men de vi har valgt å nevne vil appellere til de aller fleste.

Bohemen

Kun et steinkast unna «Dasslokket» på Karl Johan ligger en av byens mest populære fotballpuber. Her viser de om ønskelig flere kamper samtidig, på deres mange skjermer. Bohemen fokuserer også på å ha fornuftige ølpriser, i motsetning til mange andre utesteder i det som har blitt kåret til en av verdens aller dyreste byer å ta seg en pils ute i. Puben er prydet med fotballdrakter på veggene, slik at du kommer i stemning for fotball med en gang du kommer inn. Stikk innom på onsdager for sportsquiz!

Pokalen Pub

Ved Mathallen finner du dette gladstedet som folk flokker seg til, og særlig når det er kamper i Premier League og Champions League det er snakk om. Her er det mulig å se flere kamper på en gang, da de ikke sender de samme kampene på alle skjermene. Det finnes både langbord og mindre sittegrupper her, og selv om de ikke serverer mat kan du ta med mat fra den nærliggende Mathallen og ta med inn. Pokalen har dog et godt utvalg av øl.

The Scotsman

Her er det fire etasjer med muligheter for å se fotball, og totalt er det om lag 600 plasser. Matservering har de også. Beliggenheten er også ideell, og puben kan gås til fra Jernbanetorget. I tråd med det man bør kunne forvente av en skotsk pub, finnes det et fortreffelig utvalg av whisky på The Scotsman. Ellers finner du shuffleboards og livemusikk med dj, og alt du trenger for å komme i stemning for fotballkamp.

Store Stå Pub

Denne puben ligger på Bislett, og viser både norske og internasjonale kamper på storskjerm. Her fås både kebab og pizza som pubmat, noe som for mange er prikken over i-en når det er fotball på skjermen. Inne er det intimt og stemningsfullt, og skjermene henger høyt oppe. Slik blir det enkelt å se. Det er mulig å sitte ute også, og det finnes rundt 70 plasser ute, og 80 inne.