Om oss

Både det å se fotball og det å ta seg noen glass på en pub, er ulike former for virkelighetsflukt. Å komme seg ut en gang i blant og være høylytt, for å avreagere seg litt, er noe mange av oss ser frem til fra mandag morgen av. Det å koble av på den måten i noen timer en sen kveld, bør vi være forunt. Da er det viktig at fotballpuben vi befinner oss på innfrir de enkle, men nødvendige kravene vi øltørste fotballelskere har.

Det å se en kamp på en storskjerm i en pub, er i det hele tatt en ganske enkel glede. Så lenge skjermen er sånn passe stor, og vi har tilgang til å kjøpe alkoholholdige drikkevarer sammen med våre mest foretrukne meningsfeller, er det nok for de fleste av oss. Når vi likevel har et stort utvalg av fotballpuber å dra på, avhengig av hvor vi bor i landet, kan vi like gjerne se kampene våre på puber som bidrar til å maksimere moroa vi kan ha.

En guide til fotballpuber

Kanskje deler ikke alle den samme oppfatningen av hva en god fotballpub skal bestå av bortsett fra de essensielle tingene, men noen puber er tross alt mer populære enn andre. Her hos oss ønsker vi å være en guide til gode fotballpuber, for deg som trenger å pekes i rett retning. Enten du bor i nærheten av de aktuelle pubene vi anmelder, eller en dag skal reise dit for en bortekamp, er det greit å vite hvor du bør gå.

Ofte er det tilreisende supportere som skal støtte laget sitt i en bortekamp, som vil vite hvor byens beste fotballpub er. I en og samme by er ulike sportsbarer ute etter å gi det beste inntrykket takket være konkurransen fra andre sportsbarer. Derfor er det, til fotballelskeres glede, flust av fortreffelige fotballpuber rundt om i landet som har alt som skal til for å gjøre en fotballfest så god som mulig.

 

Nå er det åpenbart ikke bare bortefans til lag i den norske Eliteserien fotballpubene prøver å appellere til, og selvfølgelig er Premier League og turneringer som Champions League, VM og EM noe som alltid prioriteres. Mange fotballelskende pubgjengere liker dessuten å satse penger på favorittlaget sitt, ofte mens kampene pågår, og er derfor opptatte av å kunne gjøre det mens de er på pub. Les gjerne hva vi anbefaler når det kommer til dette.